Elisha  KeeshaSk

Elisha KeeshaSk

Fotbollströjor


Spårsstjärnan, som packade guld i T44 100m, lät rippa på de dåliga researrangemangen och tomma arenor.
Lämna paralympiska stjärnor inför två timmars körningar för att komma till arenorna.
När han slog den sydafrikanska Oscar Pistorius - sa han: Det var mycket lättare. Min största irriterande är att de stängde de olympiska banorna, bara för att spara pengar.
De berättade för oss att det kan ta upp till två timmar att komma till stadion. Det är ett skämt.
Du skulle aldrig ha fått Storbritannien att göra det och jag tror att det talar för sig om paralymperna och respekten vi håller för det.
Om du stannar sitter länge, börjar fotbollströjor musklerna ta sig upp, så jag måste hålla mig upp och sträcka på bussen.
Påfågeln, 23, kritiserade också antalet tomma platser på stadion.
Men när du ser att tweets är utsålda, är det svårt att komma dit och toppskiktet är till och med stängt av.
Det finns inte tillräckligt med människor för att skapa atmosfären. De kunde ha kontrollerat att stadioner var fulla, även genom att ge biljetter till skolbarn.
Under tiden blev den brittiska guldmedaljvinnaren Sophie Hahn snubbed av en lagkamrat som vägrade att skaka sin hand efter att ha vunnit 100m.
Hahn, 19, som lider av cerebral pares, strålade som hon korsade målstregen i T38 100m långt före andra brittiska reläer Olivia Breen, som också har cerebral pares, och som kom i sjunde.
Sekund efter att ha passerat målstregen, utökade Hahn sin hand fotbollströjor till Breen, 20, som ignorerade gesten och gick bort.
Händelsen kommer bland växande kontroverser att vissa idrottare blir missgynnade genom att bli pitted mot andra med mindre funktionshinder.
Också på spelen, komisk Johnny Vegas utlöst en säkerhetsskräck genom att lämna sin väska obevakad på idrottsstadion och återvände för att hitta den omgiven av bombavhängningseksperter.
Vegas, 46, som är värd-kanal Channel 4 The Last Leg sa: Det var nästan en stor internationell incident som jag kom tillbaka just i tid.Lizakocki maglie calcio a poco prezzo PrinceRei
GayStoltz fotbollströjor barn StephanJz
CarrolWoo fotbollströjor ErickaHaw
DaniloLon maglie calcio AshtonwqM
Joeannhxr maglie del calcio FawnWadha
BreannaMa fotbollströjor barn JovitaMcC